Nabídka : Zubní instrumentářka

Mírně dysfunkční stomatochirurgická ordinace (eventuální vnášení nových prvků organizace a řádu vítáno) s poněkud úzkostným, snad v rámci možností dostatečně vlídným stomatologem hledá zubní instrumentářku či sestru. Pokud tedy není na závadu, že ordinace pojede na plný úvazek jen do 1. dubna 2025 a poté již jen 3 dny v týdnu, nejspíše St, Čt, Pá – tedy již jen úvazek částečný.

Vzhledem k charakteru práce jsou zkušenosti z chirurgie významnou výhodou, nikoliv však podmínkou. Pracovní doba (tedy její závěr) je trochu nejistá, ukončení doby aktivního průběhu ošetření špatně předvídatelné. Proto bývá plánování čehoholiv “brzo po práci” vcelku obtížné, ale pokud je třeba zajistit volno k vyřízení důležitých záležitostí, krátkodobý zástup je na základě dosavadní zkušenosti často možný.

Rovněž v případě zájmu financujeme účast na zdravotnických vzdělávacích akcích. V ordinaci využíváme nejmodernější chirurgickou techniku..

Chápu, že některé charakteristiky budoucí práce mohou být odrazující, ale přijde mi fair to sdělit předem, nezatajovat a nevymýšlet si.

V případě zájmu mne kontaktujte :

Lukáš Kuča, zubní ordinace, Nad Stadionem 484 – Vimperk
Email : lukas.kuca@mac.com