Dětský den s ROHDE & SCHWARZ

DĚTSKÝ DEN S ROHDE & SCHWARZ: TRADICE, KTERÁ SPOJUJE

Dětský den R&S se stal dlouholetou tradicí, kterou si každý rok užíváme. Naším cílem je připravit příjemné a zábavné odpoledne pro děti i vnoučata našich současných i bývalých zaměstnanců. Zvlášť nás těší, že mezi námi pravidelně nechybí ani ti, kteří jsou momentálně na rodičovské dovolené.

Ve středu se nás na sportovním areálu Vodník ve Vimperku sešlo téměř 400. Tento prostor je pro naše aktivity ideální a vytvořil perfektní zázemí pro celý program.

Odpoledne bylo plné soutěží a her – od sportovních aktivit přes kreativní dílny až po týmové hry. Jedním z největších zážitků bylo Úžasné divadlo fyziky z Brna, které fascinovalo malé i velké návštěvníky a přiblížilo svým představením vědu hravou formou.

Bez tradičního opékání špekáčků by to nešlo, a tak se jejich vůně nesla celým areálem a přispěla k dokonalé atmosféře podvečera. Organizace takového dne sice stojí mnoho sil, ale úsměvy dětí nám vždy připomenou, že to za to stojí. Jsou pro nás, organizátory, tou největší odměnou.

Těšíme se na další ročník a věříme, že se opět sejdeme v tak hojném počtu, abychom si užili další nezapomenutelné odpoledne plné smíchu a radosti.

Marketing
Rohde & Schwarz závod Vimperk, s.r.o.