nehody

Policie hledá svědky nehody

KLATOVSKO – Ve čtvrtek 11. srpna došlo na komunikaci mezi obcemi Petrovice a Měčín ke srážce vozidel. Policie hledá mladíka, který v době nehody běžel po silnici.

 

nehody
Na silnici II. třídy číslo 182 mezi obcemi Měčín a Petrovice došlo ve čtvrtek 11. srpna 2016 k dopravní nehodě v 16.35 hodin. Řidič nákladního vozidla značky Ford Tranzit modré barvy jel ve směru od Petrovic na Měčín a před pravotočivou zatáčkou začal předjíždět osobní vozidlo značky Renault 5. Při zařazování před předjížděné vozidlo pravou zadní částí vozidla zavadil o pravou přední část předjížděného vozidla. Řidič pokračoval v jízdě až do Měčína a na podkladě troubení řidičky vozidla Renault své vozidlo zastavil. Řidiči se o zavinění dopravní nehody nedohodli a tato byla oznámena na tísňovou linku. Provedením šetřením bylo zjištěno, že před dopravní nehodou řidička objížděla běžícího mladíka, který běžel ve směru na Petrovice a měl na sobě krátké kalhoty šedé barvy a žluté triko s krátkým rukávem.

 

Policisté žádají uvedeného mladíka i případné svědky dopravní nehody o poskytnutí informací, které sdělte na dopravní inspektorát v Klatovech v pracovních dnech na tel. 974 334 251 nebo 974 334 250 nebo prostřednictvím e-mailu: kt.di.podatelna@pcr.cz. 

 

-red-

{jcomments off}