Postup na mistrovství ČR!

V neděli 28.2.2016 jsme odehráli mistrovský zápas ve Strakonicích proti IHC Písek. Vítězství v tomto zápase nám zaručovalo celkové vítězství ve skupine LSŽ A již 3 kola před koncem soutěže a postup na mistrovství ČR!

 

 

HC Strakonice – (HC Vimperk) – IHC Písek 8:1 (4:1,3:0,1:0)

 

Již v 1.min střílí naší branku J.Slanina po přihrávce J.Janocha(1:0).V 6.min dává branku J.Janoch po asistencích T.Hollara a M.Havlíčka(2:0).V téže minutě hosté střílí branku po nepozornosti v našem obranném pásmu(2:1).V 11.min dává branku V.Svach po přihrávkách J.Janocha a D.Kašpara(3:1).Ve 13.min střílí branku T.Hollar po asistenci M.Havlíčka(4:1). Ve 25.min přidává branku T.Hanák po přihrávkách J.Budíka a M.Jandy(5:1).Ve 29.min se trefuje J.Slanina po přihrávce od J.Koryťáka(6:1).Ve 35.min střílí branku opět J.Slanina po přihrávce J.Janocha(7:1). Poslední naší branku v zápase dal v 53.min M.Janda po asistencích T.Hollara a J.Budíka.

 

Po skončení zápasu mohl celý tým společně slavit vítězství ve skupině a postup mezi nejlepších 6 týmů v ČR. Děkujeme všem chlapcům za dosažené výkony a splnění první mety určené na začátku sezony .  

 

Branky: 3xJ.Slanina,J.Janoch,M.Janda,T.Hanák,V.Svach,T.Hollar. asistence : 3xJ.Janoch,2xT.Hollar,2xJ.Budík,2xM.Havlíček,D.Kašpar,J.Koryťák,M.Janda.

 

Sestava: P.Kopolovič-V.Svach”A”,M.Havlíček,J.Koryťák,F.Vaněček,M.Böhm,J.Budík,D.Kašpar,J.Slanina,M.Janda”C”,J.Janoch,T.Hanák,T.Hollar,F.Andrle,R.Dub,Š.Kouba.

Připravil vedoucí týmu Jaroslav Vaněček 

více na: http://www.hcmysaci.estranky.cz/