Ples HC Vimperk – máte se na co těšit

Plesová sezóna je již v plném proudu a s tanečním parketem se ještě neloučíme.

 

Hokejový ples HC Vimperk zaplní kulturní dům Cihelna již 19.3.2016 od 19 hodin.

 

 

 

 

Jak bude tento ples probíhat, co si pro vás organizátoři připravili a na co se můžete těšit, na to jsme se zeptali Davida Vinše, hokejisty HC Vimperk, trenéra těch nejmenších a jednoho z organizátorů plesu.

 

 

Kolikátým ročníkem již Hokejový ples pořádáte?

 

Ples HC Vimperk se bude konat letos potřetí. Jsem hodně zvědavej, jak se ples vyvede dotřetice, protože již loňský rok byl hodně vydařený a jak jsem psal vloni, stáváme se jedním z nejlepších plesů ve Vimperku.

 

 

 

Loni váš ples moderovala Adéla Jirkalová, moderátorka rádia Kiss Jižní Čechy. Budete pokračovat v tradici a oslovíte i tentokrát tuto moderátorku?

 

 

Ano, Adéla přijala naši nabídku a i letos ples HC Vimperk odmoderuje. Myslím si, že právě ona dostala vloni náš ples o „level“ výše a jsme rádi, že přijede i letos.

 

 

 

 

 

Co jste letos připravili v programu pro příchozí tanečníky?

 

Program bude mít časovou strukturu podobnou jako vloni. Nebude chybět předtančení, vystoupení mažoretek, půlnoční překvapení…

 

 

 

 

 

To půlnoční překvapení mě zajímá. Prozradíte něco víc?

 

Půlnoční překvapení bude hodně zajímavé a i já osobně se na něj moc těším.

 

 

 

Kdo se podílí na organizaci plesu?

 

Ples organizuje HC Vimperk, proto tedy hokejový ples. Letos se o ples nejvíce stará Jirka Horejš, jinak je vytvořen tým, který se snaží připravit to nejlepší. Tým tvoří Jiří Horejš, já, Pavel Samohejl, David Šindler a Michal Gabauer. Dělám vše, aby lidé odcházeli spokojeni stejně jako loni a předloni.

 

 

Pokud se rozhodne někdo, že by chtěl ples navštívit, sežene ještě lístky?

 

Určitě rádi zveme každého. Lístky do přesálí budou v prodeji přímo na místě. Výtěžek z plesu bude věnován na podporu nejmenších začínajících hokejistů.

 

 

 

 

 

Na závěr bych chtěl poděkovat vaší redakci vimperk.eu za propagaci a ještě jednou všechny pozvat na náš ples.

 

 

David Vinš