Kluci vedli, ale jen těsně!

Dítě učiní lásku silnější, dny kratší, noci delší, bankovní účet chudší, domov šťastnější a budoucnost, pro kterou stojí za to žít…

 

 

vitani anonce

 

Než z nich vyrostou lékaři, vědci, řemeslníci nebo politici, ještě si pár let počkají. O tom, že jsou na světě a ten s nimi musí počítat, ale už dali všem pořádně vědět.

 

Kluci a holčičky, o které je Sušice bohatší, se včera sešli na prvním letošním vítání občánků v obřadní síni radnice.

 

{gallery}susice/2016/03_brezen/obcanci1.3.2016_kopie_web/jednotlive/{/gallery}

 

Písničkami a básničkami je krásně uvítaly děti z MŠ Smetanova a Jaroslava Hanusová, rodičům připomněla odpovědnost a to, že výchova dítěte nemá žádný univerzální návod na použití, členka sboru pro občanské záležitosti Jaroslava Holečková. Matrikářka Alice Primasová pro všechny připravila milou upomínku na slavnostní den. Nechyběli samozřejmě fotografové a zápis do kroniky, jak to u tak významných okamžiků bývá zvykem.

 

IMG 6780

 

IMG 6783

 

IMG 6843

 

IMG 6905

 

První březnový den v Sušici díky ‘novým životům’ pootevřel okénko do budoucnosti… Jaká bude ta jejich, záleží zejména na jejich rodičích. Přejeme jim, aby společně s dětmi ‘rostli’, vytvořili jim bezpečný domov plný lásky, porozumění a radosti a společně se těšili z každého dne.

-as-

 

Na slavnostní přivítání občánků byli pozvaní:

 

Kateřina Zdařilová, Aneta Koutná, Nikol Babková, Adam Koláček, Šimon Tollar, Vojtěch Uher, Gabriela Brejchová, Tomáš Keller, Eliška Krippelová, Izabel Zenglerová, Luboš Stanislav Polák, Vilém Václavík, Magdaléna Hamáková, Eliška Holá, Patrik Bláha, Vojtěch Pahorecký, Jonáš Holý, Miroslav Lajčák, Nataša Gažíková, Marek Kašák, Elena Pissingerová, Miroslava Trnková, Tereza Kubovcová, Šimon Lerch, Matteo Dolhý, Matyáš Zamiška, Ema Plesníková, Karolína Kolářová, Tomáš Černý.

 

{gallery}susice/2016/03_brezen/obcanci1.3.2016_kopie_web/ostatni/{/gallery}

{jcomments off}

Vaše reakce, připomínky, komentáře, náměty a podněty k daným tématům můžete redakci zasílat na: info@sumava.eu