Vyberte si z víkendových tipů

Jak si zpříjemnit víkend? Knížkou, sportem, výletem nebo filmem? A co takhle filmem v letním kině? Inspirujte se:

 

 

 

Krušlov dnes ožívá lyžařskou elitou

 

jaks

—info po kliknutí na foto

 

***

 

letní kino Vodník, sobota 21.30 hod.

 

BABOVŘESKY

 

babo3  babovreesky img

 
Letní komedie Zdeňka Trošky je úsměvnou komedií ze života současné jihočeské vesnice Babovřesky, která s nadhledem a komediální nadsázkou, tak trochu v duchu Slunce, seno, sleduje kupící se nedorozumění a souhry náhod, které pořádně zamotají hlavu její obyvatelům. V příběhu nechybí láska, žárlivost, závist, intriky a zejména vtipné okamžiky, v nichž se někteří i najdou. Slovy režiséra:a “Je to prostě film tak ‘trošku’ ze život.” Po smrti stoleté Trudy zůstanou na konci vesnice lukrativní pozemky se starým domem. To se hodí starostovi a jeho příbuznému, kteří mají na pozemky zálusk a chtějí zde vybudovat autobazar. Jenže pozůstalí Hálovi se synem Adamem, se rozhodnou, že se jim vila líbí a opraví ji, i když v ní prý straší. Podtitul “z dopisu venkovské drbny” naznačuje, že na scénu vstoupí i místní zbožné ženy v čele s “univerzální” klepnou Horáčkovou, která o všem ví, od všeho má klíče, všude byla dvakrát… a uzurpuje si právo do všeho zasahovat. A právě do této vesničky přichází nový farář. Zbožné ženy čekají váženého důstojného pána, ale z auta vyskočí mladý, sportovně vyhlížející asi třicetiletý mladík s dvojsmyslným jménem. Netuší, co tu na něj čeká, co všechno bude muset řešit a právě díky tomu se odehrává v Babovřeskách množství humorných situací.(oficiální text distributora)

Hrají:

Lukáš Langmajer, Veronika Žilková, Pavel Kikinčuk, Lucie Vondráčková, Jan Dolanský, Jana Synková, Jana Altmannová, Miro Noga, Jitka Sedláčková, Lucie Bílá, Jiří Pecha, Jan Kuželka, Lubomír Kostelka a další.


***

Poslední představení letního kina  Vodník – 30. 8. 2014

letni kino vodnik

***

 

***

 

VIMPERSKÝ KAŠPÁREK – neděle 24. 8. v 15.30 hodin


DIVADÝLKO MRAK: TROJLÍSTEK POHÁDEK

mrak

 

Veselá pohádka, plná nečekaných i očekávaných zvratů, dramatické situace, zjemněné notnou dávkou humoru, to celé spleteno známými písničkami od táboráků a vše propleteno psanými i nepsanými zákony chování lidí v přírodě a k přírodě. Propojení činohry, využití polomasek a použití 18-ti loutek nejrůznějších druhů, špetka strachu a legrace, to vše ve stylu country – neobvyklé spojení, které nic neubírá na poetice české pohádkové klasiky, ani stylu hry Divadýlka Mrak.

***


nakoncileta

 

****

 sumavous prazdniny anonce

 

***

VÍTE, CO SE PŘIPRAVUJE?

 

6650-vimperska-zamecka-slavnost

 

 

maximturbulenc

 

6649-beneficni-beh

 

***

 sumavske trojhradi

KAŠPERK          RABÍ          VELHARTICE

 

***

 

Relax a zábava…

 

PROVOZNÍ DOBA a podrobné informace o provozu

bazen susices-m-s logo

 

 PŘIPRAVUJEME : Přijďte se k nám rozloučit s prázdninami

 

POSLEDNÍ PRÁZDNINOVÝ VÍKEND  SE V SUŠICKÉM BAZÉNU BUDOU DÍT VĚCI!

>>>PROGRAM  najdete ZDE<<<

 

***

 


A jako vždy doplňujeme: podívejte se jak je tam kam jdete, ať vás nic nezaskočí!

   

ŠUMAVA ONLINE 24 HODIN DENNĚ

banner pocasi    upoutavkakamery  

*****

 

Pestrý a pohodový, předposlední prázdninový, víkend vám přeje redakce

logo šumava