Poslední šance na lístky za výhodnou cenu!

‘Svatojánský’ koncert v Písku byl totálně vyprodaný, Lubomír Brabec pokračuje koncertem s Martinou Kociánovou v sobotu 18. 6. v Kašperských Horách!

 

anonce svatojan kh

 

Svatojánský hudební festival je jeden z našich nejkrásnějších hudebních festivalů vůbec. Za jeho vznikem a tradicí stojí  kytarový virtuos Lubomír Brabec, který  si i k letošním koncertům si přizval taková esa jako jsou Gabriela Beňačková, Pavel Šporcl, Daniel Hůlka, Martina Kociánová, Jitka Hosprová.

 

Jeden z červnových koncertů letošního Svatojánského hudebního festivalu proběhne na Kašperských Horách, v půvabném kostele sv. Markéty na náměstí, kde se důstojnost místa snoubí s magickou krásou Šumavy…

 

2016 4 svatojansky festival plakat kasperky a3

 

 

 

 

Mezzosopranistku6 martina 2
Martinu Kociánovou mnozí  znají jako vynikající televizní moderátorku a redaktorku Českého rozhlasu 2. Její zpěv však bude pro mnohé milým překvapením. Její pěvecká kariéra je pozoruhodná! Koncertuje nejen na domácích scénách, ale také v Německu, Rakousku, Japonsku či na Kypru. Za činnost v oblasti umění jí v roce 2002 udělila Evropská unie umění Cenu Gustava Mahlera.

Hvězdné obsazení mají i následující koncerty: v Praze, v místě pobytu, umučení a zjevení prvního svatojánského zázraku se uskuteční Benefiční koncert Svatojánského hudebního festivalu 2016.Ve znamení královského almužníka bude koncertem charitativním, ve prospěch studentů Konzervatoře Jana Deyla pro nevidomé. Na koncertě vystoupí naše jediné profesionální vokální okteto Gentlemen Singers. Jako speciální host vystoupí naše nejvýznamnější pěvkyně, proslulá sopranistka Gabriela Beňačková, hvězda newyorské Metropolitní a Vídeňské opery. Koncert se uskuteční 23. června v Praze v překrásném kostele sv. Markéty v areálu Břevnovského kláštera.

 

 

 

 

>>>VSTUPENKY<<<

 

nebo

 

na tomto odkazu – plzeňská vstupenka –

 

 

Nad celým festivalem přijal záštitu Jeho Eminence Dominik kardinál Duka a Ministr kultury ČR Mgr. Daniel Herman.

-red-

{jcomments off}