TechMánie, nebo TechFóbie?

GEG SUŠICE

 

TECHMÁNIE NEBO TECHFÓBIE?

 

 

geg susiceGEG Sušice je mladá komunita, která vznikla na začátku roku.

 

GOOGLE EDU GROUP (GEG) je součásti GEG ČR, která zastřešuje aktivity související s Google technologiemi a nejen s nimi.GEG ČR tvoří GEG skupiny, které fungují samostatně, ale také hodně spolupracují.

 

“Sušice je úžasná, máme tu spoustu míst pro volný čas, kulturně naše město žije, jako málokteré jiné.

Máme ale pocit, že zde chybí akce zaměřené na technologie, vědu a vzdělávání, proto jsme založili komunitu GEG Sušice. Chtěli bychom do Sušice přinést právě témata, která se věnují technologiím, vědě a vzdělávání. Naše první akce nese název “TechMánie nebo TechFóbie” a pořádáme ji společně se SIRKUSem v pondělí 29. února 2016 od 18 hodin v budově kina.

Chtěli bychom představit GEG Sušice, nastínit naši vizi, ale získat i zpětnou vazbu od vás o tom, jaká témata by právě pro vás byla přínosná a zajímavá. Přijďte si s námi popovídat u malého občerstvení a jako bonus si poslechnout přednášku Ing. Jana Mareše ml. “Proč stárneme a umíráme aneb o evoluci, nesmrtelné mouše a nekonečných geometrických řadách,” zve jedna ze zakladatelek sušické skupiny GEG Mgr, Štěpánka Baierlová.

Nezapomeňte se registrovat na adrese http://goo.gl/EFQYnd

Podrobnější informace najdete na webu http://gegsusice.blogspot.cz/

Ať už jsou pro vás technologie noční můrou, nebo se v dnešním světě pohybujete jako ryba ve vodě, věříme, že pro všechny bude akce zajímavá a budete odcházet s pocitem dobře stráveného času. 

 techmanie plakat

 

-sb, red-