V malých srdcích velká touha vyhrát

Ani ne tak v malých, jako ve velmi mladých srdcích.  I u nejmladších sportovců se projevuje obrovská snaha a úsilí porazit své soupeře co nejlepším výkonem, vybičovat se  a ukázat jim, že ‘zadarmo’ není nic ani na sportovním kolbišti… V duchu fair play a s obrovským nasazením všech závodníků se odehrával sportovní trojboj, který pro děti uspořádaly vychovatelky školní družiny Pampeliška v modré škole.

 

P1050231

 

 

“Sportovní trojboj proběhl na školním hřišti 4. června odpoledne. Děti už se těšily a byly připravené podat co nejlepší výkony. Rodiče fandili a drželi palce svým potomkům, aby se dostali ‘na bednu’.

Atmosféra během celého odpoledne byla velice příjemná a k tomu přispělo  i ukázkové počasí. Samozřejmě panovalo určité napětí, kdo vlastně vyhraje medaili a hezkou věcnou cenu. Celkem bylo ve třech kategoriích předáno 27 medailí, diplomy, věcné odměny a něco sladkého k tomu.

Zkrátka nepřišly ani děti, které se nedostaly na první tři místa. Odnášely si také diplomy a něco malého sladkého k nim. Je třeba trénovat, hýbat se a nenechat nic náhodě, a pak budou boje  oprvní tři místa ještě zajímavější a šance vyrovnanější. Takže i my se už těšíme na další ročník,” dodává s úsměvem ke sportovcům vychovatelka Mirka Pokorná.

 

P1050361

A co na závěr nechybělo? Kromě focení vítězů i zábavné hry a pochopitelně rozloučení ,, Sportu zdar!“

Poděkování patří rodičům za jejich podporu, malým sportovcům za fair play, vychovatelkám za hezký program a počasí, které by uvítali na všech olympiádách.

-red-

{gallery}susice/2014/6_cerven/pampeliska_trojboj/{/gallery}