Veřejné projednání územního plánu

O vyhodnocení výsledků projednání a výběru nejvhodnější varianty návrhu územního plánu  Sušice po mimořádném jednání zastupitelstva jsme informovali v březnovém článku (celý text ZDE)

uzemni plan
Město Sušice, odbor výstavby a územního plánování, jako pořizovatel Územního plánu, předložilo mimo závěrečné varianty i  vyhodnocení výsledků projednání jeho návrhu a vyhodnocení vlivu na udržitelný rozvoj území po společném jednání s dotčenými orgány.

V rámci přípravy návrhu ÚP byly, kromě připomínek dotčených orgánů státní správy, zpracovány a vyhodnoceny také podněty a připomínky občanů města.

Zpracovatel ÚP, studio AF–CITYPLAN, spol. s r. o. Praha, zahrnul do konečné podoby návrhu  připomínky dotčených orgánů, v současné době se připravuje veřejné projednání upraveného ÚP.

 

Město Sušice oznamuje konání veřejného projednání upraveného a posouzeného  návrhu  územního plánu Sušice a vyhodnocení jeho vlivu na udržitelný rozvoj území, které se bude konat  v pondělí 30. června od 10 hodin ve velké zasedací místnosti MÚ Sušice (přízemí radnice).

 

Upravený ÚP je, včetně vyhodnocení, vystaven u pořizovatele (odbor výstavby a ÚP, č. dveří 302) až do doby veřejnéhoprojednání. Je možné  do něj nahlížet také prostřednictvím  webových stránek města.

 

Nejpozději do 7 dnů od veřejného projednání  může každý uplatnit své připomínky a dotčené osoby námitky, ve kterých musí uvést odůvodnění, údaje podle katastru nemovitosti dokladující dotčená práva a vymezit území dotčené námitkou. Námitky mohou podávt pouze vlastníci pozemků a staveb dotčených návrhem řešení, oprávněný investor a zástupce veřejnosti. K později uplatněným stanoviskům, připomínkám a námitkám se nepřihlíží.

 

-red-