clovece

Začíná se na šestku…

Bohumilice se letos připravují na jubilejní desátý roční turnaje ve známé, generacemi oblíbené, společenské hře Člověče, nezlob se! Každoročně se  tu scházejí příznivci typických barevných figurek, aby vyzkoušeli, jestli svou taktiku v zastrašování soupeře, hodu  kostkou a magických rituálů, od loňska vylepšili. 

Mezi hráči se najdou borci všeho věku – od 0 do 100 let – a věřte, že o zábavu nouze není. A když se někdo náhodou zlobí, protože prostě nemá svůj den a jeho figurky se neustále nešťastně pletou soupeřům do cesty, brzy ho to přejde.

 

clovece plakat

 

Patří i u vás doma Člověče, nezlob se! k oblíbeným  hrám, u nichž s dětmi  trávíte třeba deštivá odpoledne? Přijďte si  spolu s ostatními změřit síly do Bohumilic. Do kalendáře si proto napište poslední květnovou sobotu jako tu,  kdy se rozhodně zlobit nebudete. Oficiální pozvánka od pořadatele zní:

 

Obec Bohumilice pořádá v sobotu 31. května 2014 jubilejní 10. ročník turnaje Člověče, nezlob se! a jiných deskových her. Slavnostní zahájení bude ve 13:30 hod. Celé soutěžní zápolení se uskuteční v hostinci Pod Kostelem. Všechny zájemce o tuto hru zve pořadatel. Pro každého soutěžícího je připravena cena. Přijďte se pobavit.

 

-red, kb-