Ve střelbě jsou velmi úspěšní

Nejlepší policisté z Územního odboru Prachatice si ve Volarech vystříleli diplomy, medaile i poháry

 

Okresní přebor Územního odboru Policie ČR Prachatice ve střelbě proběhl  v úterý ve Volarech. Okresního přeboru se zúčastnili policisté z Dopravního inspektorátu, Služby kriminální policie a vyšetřování, z Oddělení služby pro zbraně a bezpečnostní materiál, z Preventivně informační skupiny, dále policisté z Obvodních oddělení Prachatice, Volary, Vimperk a Netolice a z Krajského policejního ředitelství České Budějovice.

         strelba 4    strelba uvod

 

Mezi přizvanými hosty byli policisté z Územního odboru Strakonice a  strážníci z Vimperka. Všichni zúčastnění absolvovali celkem tři disciplíny, mířenou střelbu bez časového omezení, střelbu s časovým limitem v různých postojích a to se silnou i slabou rukou, třetí disciplínou byla střelba na různé cíle kombinovaná s překážkovým během, opět limitovaná časem.

 

strelba 1
První a třetí místo v kategorii žen obsadila Lenka Humpálová a Kateřina Štěpánková z Dopravního inspektorátu, druhé místo si vystřílela Ivana Muziková z Obvodního oddělení Volary.

Mezi tři nejlepší střelce v pořadí od prvního místa se umístili David Postl ze Služby kriminální policie a vyšetřování, Lukáš Nowak z Obvodního oddělení Volary a Ondřej Kupka z Obvodního oddělení Prachatice.

 

V kategorii soutěžních tříčlenných mužstvech si nejlépe vedli policisté z Krajského policejního ředitelství, druhé místo obsadili policisté z Obvodního oddělení Vimperk a na pěkném třetím místě se umístili policisté ze Služby kriminální policie a vyšetřování. Nejen těm nejlepším, ale určitě všem zúčastněným, patří velké poděkování za jejich účast a skvělé střelecké výsledky.

 

strelba 3  strelba 2

 

 

-red, p cr-