skolka

Zápisy do mateřinek už příští týden

Zápis do mateřské školy je pro mnohé děti a rodiče  velkou událostí. Vždyť jde o první osamostatnění, učení, zvykání si na kolektiv, řád.  V sušických mateřinkách je  slyšet smích, zpívání a veselé štěbetání. Na “nováčky” čeká spousta kamarádů, hezké třídy, usměvavé paní učitelky. A určitě  jim ten “jejich” první den v mateřince  usnadní. Ale nejdříve je třeba  malé školáčky  zapsat.

 

Zápisy do obou mateřských škol v Sušici se  konají příští týden:

 

mssmetanova


15. dubna od 8 do 16 hodin v kanceláři ředitelky školy; sebou rodiče přinesou rodný list dítěte

Ještě se tady nebyli podívat? Tak to honem napravte!

DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ je totiž už zítra, ve středu 9. dubna od 8.30 do 11 hodin.

“Zveme vás do všech tříd naší školy, můžete si prohlédnout i 7. třídu pro děti s odkladem školní docházky, která je umístěna v ZŠ Lerchova. Přijdte se podívat, kde a jak si děti hrají , co všechno umí a jak tráví čas se svými kamarády. Děti, které se chystají k zápisu do naší školy , si mohou se svými rodiči prohlédnout třídy a pohrát si dopoledne s  dětmi,” zve na prohlídku ředitelka školy Jaroslava Holečková.

 

 

 

 

mstylova

 

15. dubna od 8 do 16 hodin v zasedací místnosti hospodářského pavilonu (vedle kuchyně); sebou rodiče přinesou rodný list dítěte

Také tuhle veselou “Stěbetalku” si můžete spolu se svými dětmi prohlédnout – DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ probíhá právě v den zápisu nakouknete do veselých barevných tříd, zjistíte jak a s čím si děti mohou hrát, čemu všemu se může vaše ratolest věnovat a seznámit se  s učitelkami.

 

 

-red-