Zápas s Benešovem poznamenal výkon rozhodčího

Ve druhém domácím zápase jarní části divize přivítalo sušické áčko lídra tabulky – fotbalisty Benešova. Domácí fotbalisté se nezalekli silnějšího soupeře a v prvním poločase předvedli velmi sympatický výkon, na jehož konci bylo přestávkové skóre 1:1.

I ve druhém poločase pokračovala povedená hra domácích a vypadalo to, že se může na hřišti zrodit překvapení. Proti tomu byl však hlavní rozhodčí utkání Aubrecht, který třikrát za sebou obrátil faul hostů v neprospěch domácích. Výsledkem by gól hostů z trestného kopu v 71. minutě. Závěrečnou pojistku pak rozhodčí přidal ještě v 79. minutě, kdy nařídil pokutový kop proti domácím za údajný faul brankáře Gilla.

 

SUŠICE – SK BENEŠOV   1 : 3 (1 : 1)

Branky:   23´ Jaromír Králík – 19´ František Rybařík, 71´ Michal Kučaba, 79´ Jan Žák (PK)

Rozhodčí: Jan Aubrecht – Jan Váňa, Matěj Vlček.

ŽK: 3 : 2. Diváků: 110

 

Naplno se rozeběhly už i nižší soutěže. V okresním přeboru , v jeho 14. kole, měla na programu sušická rezerva zápas v Nezamyslicích. Ve vyrovnaném a celkem pohledném utkání se nakonec radovali domácí z gólu po rohovém kopu, kdy se v závaru nejlépe zorientoval domácí Martin Šlais.

 

NEZAMYSLICE – TJ SUŠICE B 1 : 0 (1 : 0)

 

Branka: Šlais Martin

Rozhodčí Lažánek ; ŽK 2:3. Diváků 50.

 

Ve 14. kole měli hráči sušického céčka velmi těžkého soupeře. Do Sušice přijel tým Budětic, který s přehledem vede tabulku. Hosté potvrdili svou převahu a zanechali svou vizitku v podobě 5 vstřelených gólů.

 

 

TJ SUŠICE C – FK BUDĚTICE 0 : 5 ( 0 : 3 )

Branky: Branky: 1. a 43. Melka Roman , 73. Tušinovský Jan, 13. Pařízek Petr, 76. Sekyra Jan Rozhodčí: Švátora Petr

ŽK: 3:3. Diváků 110.

 

 

Starší žáci přivítali doma Přeštice. Trenér domácích Martin Kalný k zápasu řekl: „První jarní start, za doprovodu anglického počasí a domácích fanoušků kluci zvládli výborně. Vyhrávali jsme téměř všechny osobní souboje, což pro dobře kombinující Přeštice byl kámen úrazu, navíc když jsme po dobrém střídání, kdy se na hřiště dostal nováček Marek Skýpala, rozhýbali hostující obranu natolik, že jsme druhou půli ovládli a mohli vstřelit mnohem více gólů. Kluci hráli to co měli a zaslouženě vyhráli. Doufám že soupeř z Přeštic potrápí zbytek týmů a pomůže nám se bodově dotáhnout na čelo tabulky, neboť jak už jsem zmínil, Přeštice jsou hodně fotbalový tým ! “

 

 

TJ Sušice – Přeštice 3:1 (1:0)

branky:  33. min Jiří Kutil, 36. min Jakub Brabec a 52. min. Marek Skýpala – 69.min Frýbert Kenneth

žk: 2:2 (Černý, Gajdečka – Fabián, Šteffl)

sestava Sušice:

Kožmín – Hubáček D., Černý, Löffelmann, Homolka – Jána, Brabec Kutil – Frolík, Gajdečka, Svoboda

střídali: Skýpala, Křížek, Krouský, Kavale, Němec, Mašat, Hanč 

 

 

(doc, Martin Kalný)