Příčinu nedělní tragédie policie vyšetřuje

Policejní informační servis

 

Zloději v domech a chalupách –  Do rekreačního objektu vnikl v uplynulém týdnu neznámý pachatel v Horažďovicích. Uvnitř domku pachatel vše prohledal a odcizil oblečení a jídelní příbory. Majitelce vznikla škoda 1 000 Kč.

Ve druhém případě z horažďovického domu ukradl pachatel varnou konvici, rádio s CD přehrávačem a prádelní koš. Z kůlen u domu si vzal elektrickou vrtačku a různé ruční nářadí. Poškození vyčíslili škodu na deset tisíc korun.
 

Na obvodním oddělení v Sušici přijali policisté oznámení o vloupání do rekreačního domu v obci u Hartmanic. Pachatel vnikl do domu, který uvnitř prohledal a odcizil třicet obrazů, kamna, dřevěný kříž, dubový jídelní stůl, dvě pákové vodovodní baterie, 100 m2 plovoucí podlahy a další věci. Výše škody činí téměř 170 tisíc korun.

 

V obci u Hlavňovic na Sušicku neznámý pachatel v noci z 1. na 2. března letošního roku u rodinného domu odcizil na dvorku motocykl zn. Shineray XY125GY v hodnotě 19 000 Kč.

 

 

Pod traktorem zahynul 27letý muž – Sušicko / mladíkovi, na kterého se pravděpodobně převrátil malý traktor, nedokázali bohužel lékaři pomoci. Při nehodě, která se stala v neděli odpoledne, utrpěl zranění, jimž i přes veškerou snahu záchranářů podlehl. Příčina nehody je v šetření.

 

 

Srážka vozu s chodcem – dnes ráno před půl sedmou došlo u Kašovic k dopravní nehodě, při níž se  osobní vůz střetl s chodcem. Řidič, 23letý muž z Plánicka s vozidlem zn. VW Golf, srazil 18letého chodce, který byl s lehkým zraněním převezen  k ošetření. Policie dopravní nehodu dále šetří.

 

-red-