Chceme ji vidět naživo

Je opravdu taková, jakou ji známe z obrazovky a stránek časopisů?

„Chceme ji vidět naživo,“ zaznívá nejčastěji od návštěvníků jejích pořadů.

Výbuchy smíchu, vtipné glosy, neustálé komentování dietních pokroků, chyb a omylů, lechtivé špičkování a dobrá nálada – tak je asi Halina Pawlowská zapsána v podvědomí všech diváků. Je ale opravdu taková? Má i jiné stránky? Umí o nich mluvit?

Můžete to zjistit sami už zítra.

pavlovská

Talkshow Haliny Pawlowské v sušické sokolovně začíná v 19.30 hodin a vstupenky jsou ještě k dostání v kanceláři SKC

Sušice (sokolovna, tel. 376 528 686).

 

 

*Halina Pawlowská se narodila v Praze, absolvovala gymnázium, 1981 promovala na FAMU (dramaturgie a scénáristika). Po dokončení školy pracovala jako scénáristka v české televizi a podílela se na různých zábavných pořadech. Později pracovala, jako novinářka – Metropolitan, Telegraf, Story, Šťastný Jim. Později jako moderátorka pracovala (V žitě, Zanzibar) a stále pracuje a to v divácky úspěšných Banánových rybičkách.

Halina je také jednou z nejúspěšnějších českých spisovatelek současné doby. Její spisovatelská témata se pohybují většinou v oblasti jejího vlastního světa dětství a mládí, často rozebírá milostné a manželské lapálie. Píše především krátké povídky a fejtony ze života či hořkosladké komedie.
Také se např. podílela na filmech: Evo, vdej se (1983), Můj hříšný muž (1986), Vrať se do hrobu (1989), Díky za každé nové ráno (1994), Sardinky aneb život jedné rodinky (1986), Šaty až na zem (1987), Pokušení doktora Burdy (1988), Románek se vším možným(1988), Róza, Srážné strašidlo (1994).