Ani dobrý výkon s Radomyšlí nepomohl k vítězství

Utkání se hrálo od začátku ve vysokém tempu. Na obě vstřelené branky domácích v první třetině sušičtí reagovali v zápětí vyrovnávacím gólem a to z hokejek Holého a Fedora a tak po dvaceti minutách byl stav 2:2.

 

   Plynulá hra se ale zřejmě nelíbila hlavnímu rozhodčímu a tak ve druhé třetině vzal otěže do svých rukou. Velké množství potrestaných, v poměru 4:7 , v druhé dvacetiminutovce umožnilo hráčům Radomyšle třemi góly odskočit. Za sušické se trefil po samostatném úniku jen Šmrha a tak se do kabin šlo za stavu 5:3 pro domácí.

 

   Třetí třetina opět nabídla dobrý hokej se šancemi na obou stranách. V 52. minutě se ale za sušické prosadil Fedor po pěkné přihrávce Šaška a bylo jasné, že zápas nabídne dramatickou koncovku.

 

Po zakázaném uvolnění v čase 51.55 si sušičtí vzali oddechový čas. Poté odvolali brankáře a zkoušeli hru vabank se šesti hráči v útoku. Bohužel skórovat se nepodařilo, naopak domácí dvacet vteřin před koncem utkání poslali kotouč do sušické prázdné branky. Po 60 minutách svítil na ukazateli stav 6:4 pro hráče Sokola Radomyšl.

 

Sokol Radomyšl : TJ Sušice 6:4 (2:2,3:1,1:1)

Branky(Asistence): 8´Holý (Vachoušek), 14´Fedor (Šašek), 26´Šmrha (Šašek),

52´Fedor (Šašek) .

Sestava: Šlais Lejsek, Šmrha, Blažek, Broža – Ryšavý, Vávrů, Machovec, Holý, Šašek, Vachoušek, Fedor, Vospěl, Košvanec.

Vyloučení: 7:10

 

 

{gallery}susice/fotogalerie/14/radomyšl/{/gallery}

Text: Bohumil Korál

Foto: Ladislav Fedor

Kompletní fotogalerii ze zápasu najdete zde.