Samé jedničky? To chce odměnu!

MÁTE RADOST ZE SVÉHO ŠKOLÁKA? PŘINESL DOMŮ SAMÉ JEDNIČKY? Pochlubte se a získejte odměnu!

 

Sušické kulturní centrum, p. o. a  redakce www.sumava.eu připravili pro šikovné školáky základních škol v Sušici jako odměnu za samé jedničky  DVĚ VOLNÉ VSTUPENKY do sušického kina – na 9. února na odpolední promítání.

Vybírat můžete z titulů:

mrnouskove
ve 14 hodin – Mrňouskové: Údolí ztracených mravenců

rodinný animovaný film, 80 minut

Na malebném lesním paloučku se jednoho dne rozhoří nepřátelství mezi koloniemi černých a červených mravenců. Příčinou sporu jsou zbytky jídla z pikniku, které tam zanechal mladý pár. Najednou se uprostřed znepřátelených stran objeví odvážná beruška. Skamarádí se s černým mravenečkem Mandiblem a pomůže mu zachránit mraveniště před invazí červených bojovníků na čele s hrozivým Butorou. Vydejte se na cestu plnou dobrodružství, přátelství a fantazie, do světa těch nejdrobnějších Mrňousků.

 

 

nebo

 

lego

v 17 hodin –  LEGO® příběh (3D)

 

animovaná akční komedie, 100 minut

Příběh 3D filmu, natočeného pomocí počítačové animace podle původního scénáře, sleduje osudy Emmeta, obyčejné, pravidel dbalé a dokonale průměrné mini-figurky LEGO, která je omylem považována za nejvýjimečnější osobu, která jediná může zachránit svět. Je odveden do společenstva cizinců, kteří se vydali na velkolepou výpravu proti zlému tyranovi. Emmet je na takovou cestu až k popukání zoufale nepřipraven.

 

CO PRO ZÍSKÁNÍ VOLNÝCH VSTUPENEK UDĚLAT?

Vyfoťte  šikovného školáka s vysvědčením na němž se skví samé jedničky (výpisem) a samostatně čitelně i samotný dokument (pouze pro ověření, nebude zveřejněn) a fotografie nám pošlete do středy 5. února do 12 hodin na

info@sumava.eu

 

Do e-mailu připojte nezbytné údaje : Jméno, školu, třídu a kontaktní telefon na jednoho z rodičů (nebude zveřejněn). A pak? Pak už jen počkáte, jak dopadne losování v pátek 7. února. Z došlých fotografií vylosuje porota  z SKC a redakce www.sumava.eu  jednoho výherce.  Vítěze budeme kontaktovat, fotografii a gratulaci najdete na  stránkách  SKC a isusice.eu.

To bude docela příjemný začátek jarních prázdnin, ne?

 

Tak do toho! Hodně štěstí přeje

SKC a  www.sumava.eu

———————————————————————————————————————————————————————-

Pozn. Zasláním vyjadřujete souhlas se zveřejněním fotografie, jména dítěte, třídy a školy do které chodí.