s-m-s logo

Jarní příměstský sportovní tábor s Asterixem

Nevíte kam s dětmi o jarních prázdninách? Nemáte pro ně ještě žádný program a nechcete, aby celý týden proseděly doma u počítače a televize? Byli byste rádi, kdyby si vaše děti o prázdninách protáhly tělo, ale musíte do práce nebo nemáte tolik dovolené, abyste si mohli vzít volno?

 

Tak neváhejte a přihlaste své děti na příměstský sportovní tábor, který o jarních prázdninách ve dnech 10.-14. 2. 2014 pořádají Sportoviště města Sušice a Sušické kulturní centrum – SIRKUS.

 

Každý den začínáme stejně jako škola od osmi ráno a pro děti od 1. do 5. třídy je připraven bohatý program vždy až do čtyř hodin odpoledne. Každý den bude zajištěn teplý oběd ve školní jídelně SOU Sušice na Kaštance. V rámci programu na děti čeká celotáborová hra s tématem Asterixe a Obelixe, bruslení a hry na ledové ploše, sportovní a kolektivní hry v hale na Kaštance, tvořivé dílny, promítání pohádek v kině a spousta dalších aktivit. Chybět samozřejmě nebudou ani bojovky po okolí Sušice a bobřík odvahy. Na závěr děti čeká karneval na ledě. A jako bonus je připraven i jeden celovečerní program v SIRKUSu.

 

Více informací a přihlášku najdete na www.sportoviste-susice.cz . Přineste přihlášku co nejdříve, tábor má omezenou kapacitu! Cena: 1 400,- Kč