Dívka Šumavy povyrostla – je z ní MISS

Projekt DÍVKA ŠUMAVY, soutěž o  nejhezčí dívku českého Jihozápadu, jejímž mediálním partnerem je také www.sumava.eu, dostává od letošního roku zcela nový rozměr.

logonovads

Pavlína Němečková, ředitelka  úspěšného projektu ke změnám, které  byly stvrzeny definitivně v prosinci loňského roku dodává:

 
“Dívka Šumavy vyrostla, už dávno překročila hranice Šumavy a bylo třeba udělat další krok do života. Dívka Šumavy v novém kabátě zůstává krásnou slečnou s krásným srdcem, ale je neomezená, otevřená, svobodná, cílevědomá a plná života. Zůstává ale nohama na zemi, a proto se místem jejího působení stává Plzeň. Z dívky se tedy stala slečna … Slečna, která chce v životě něco dokázat, ukázat světu své schopnosti,  zviditelnit svoji osobnost. Není omezena ani místem bydliště, oblastí svého působení, centimetrech, koníčcích, nebo zájmech.

Z Dívky Šumavy se stala Česko-Slovenská MISS.

Nový”kabát” projektu navazuje na filosofii projektu Dívka Šumavy a občanského sdružení Krása v srdci, nadále bude hledat a propagovat zdravou krásu.”

nova ds

 

 

novads2

 


Jediné omezení soutěže pro účastnice je věková hranice. Dívky, které se budou mít zájem do soutěže zapojit, musí být ve věku mezi 18 – 25 rokem. Příležitost ale budou mít všechny Češky i Slovenky. O zahájení nového ročníku a dalších podrobnostech vás budeme průběžně informovat.

 

-red,pn-

 

 

banner pocasi