Sušice je dobrým městem pro život

Blížící se Štědrý den a následující svátky  nás opravdu nenechávají v klidu. Město vře čilým ruchem, ulice jsou plné, obchody ještě víc, konta a peněženky hubnou…. v očekávání alespoň chvilky pohody a klidu jsme předem ochotni udělat  maximum.  Jen, jak dodávají nejen odborníci (ale ti především), není třeba nic přehánět. Nezapomínejte na to, že zdraví (duševní i tělesné), musíme opatrovat celoročně. A tak si ani na Vánoce nevyrábějme stresy, nepříjemnosti, špatnou náladu. Věnujme se přáním, rodinám a blízkým, plánujme akce, příjemné návštěvy.

 

Když jsme u těch přání – prostřednictvím našich stránek předáváme dvě, která vyslovili představitelé města na adresu všech Sušičanů:

 

vedeni prani

 

 

Ing. Věra Marešová, místostarostka Sušice

 

“Vážení a milí spoluobčané,

dovolte mi, abych právě v tomto adventním čase, kdy jsou si lidé trochu bližší a otevřenější k sobě navzájem a kdy se snad všichni na chvíli zastavíme a zamyslíme nad smyslem našeho počínání, poděkovala. Děkuji za spolupráci všem lidem, se kterými se po celý rok pracovně i osobně potkávám. Zároveň děkuji také vám všem, občanům, kteří přes své osobní problémy a denní starosti, se aktivně účastníte na chodu našeho města. Jsem přesvědčená, že Sušice je dobrým městem pro život, zasloužili jste se o to vy všichni.

Do dalšího roku přeji všem upřímně především zdraví.”

 

 

 

Bc. Petr Mottl, starosta města Sušice

“Všem přeji, aby doba adventu a vánočních svátků byla dobou radosti a  spokojenosti. V novém roce ať vám nechybí pevné zdraví, vůle a optimismus nejen v osobním, ale i v pracovním životě.  Děkuji všem, které zajímá, jak naše město funguje, kteří se  neváhají aktivně zapojit do jeho rozvoje a růstu. Sušice je rok od roku hezčí, modernější, vstřícnější. Vím, že před sebou máme ještě hodně úkolů a ne vše půjde tak hladce, jak bychom si přáli. Ale věřím, že společně vždy najdeme řešení a bude to řešení nejlepší pro město a jeho obyvatele. Děkuji všem –  úředníkům, zastupitelům, občanům – za poctivou práci, která je na Sušici určitě vidět.

Přeji vám všem ještě jednou  krásné Vánoce plné radostných okamžiků a šťastné vykročení do nového roku.”