Dvakrát zlatí florbalisté ZŠ Smetanova

– OKRESNÍ KOLO VE FLORBALU-

Ve středu 27. listopadu se v tělocvičně ZŠ Smetanova Vimperk uskutečnilo okresní kolo turnaje žáků 8. a 9. tříd ve florbalu, kam se probojovala nejlepší družstva vimperské a prachatické oblasti. Mezi týmy, které se střetly vzájemně dvakrát, se nejlépe vedlo týmu pořádající školy ZŠ Smetanova, druzí skončili kluci z Prachatic –ZŠ Národní. Třetí místo obsadil tým ZŠ Čkyně a čtvrtí byli hráči ZŠ Lhenice. Vítězný tým tvořili: M. Kovář, V. Petr, T. Kouba, L. Rod, D. Kadlec, V. Robl, D. Herc.

 

8.a9.trida1

 

8.a9.trida5

 

8.a9.trida7

 

 

O týden později 4. 12. 2013 se na stejném místě a stejným způsobem uskutečnil turnaj žáků 6. a 7. tříd. Opět si nejlépe vedli žáci ZŠ Smetanova Vimperk. Další pořadí: 2. ZŠ Prachatice Národní, 3. ZŠ Čkyně, 4. ZŠ Prachatice Vodňanská. O prvenství se zasloužili: O. Rod, D. Gabauer, M. Janda, J. Formánek, T. Koloušek, M. Mucha, L. Frček a J. Narovec.

6.a7.trida1

 

6.a7.trida2

Vítězné týmy si zajistily postup do okresního kola, které se uskuteční koncem měsíce ledna V Sezimově Ústí – starší a ve Strakonicích – mladší.

 

Záznamy vybraných utkání opět najdete na webových stránkách školy www.zsvimperk.cz nebo na http://www.youtube.com/user/zssmetanova

 

Mgr. Jan Líkař – hlavní organizátor turnajů

foto a video: Mgr. Michal Kolafa