Třetí bazar se povedl

logo sdružení finalPoslední listopadovou sobotu úspěšně proběhl již třetí ročník charitativního bazaru Občanského sdružení Stanislavy Chumanové. Nabídka byla jako vždy velmipestrá a různorodá, takže si opravdu každý mohl přijít na své. Pro návštěvníky připravili organizátoři i malé občerstvení, téměř vánoční – zázvorový čaj, kávu, tradiční jablečný štrůdl a slané pečivo.

05

 

 

Pořadatelé byli letos spokojeni, sešlo se hodně  kupujících, díky nimž se podařilo shromáždit slušnou částku do pokladny sdružení.

04

 

Jitka Bošková z Občanského sdružení Stanislavy Chumanové k třetímu ročníku bazaru uvedla:

“Díky vstřícnosti návštěvníků se nám podařilo nashromáždit krásných 12.550 Kč, které budou použity na připravované projekty našeho sdružení v příštím roce. Velké díky patří Střední škole Vimperk, která nám poskytla své prostory, dále paní Vladimíře Martanové za občerstvení a také všem, kteří věnovali zboží do našeho bazaru nebo si přišli nakoupit či se jen podívat a svým příspěvkem podpořili dobrou věc. Náš velký dík patří i všem dalším, kteří se na bazaru podíleli, ačkoliv nejsou členy našeho sdružení, a pomohli nám s jeho uskutečněním.”

Jako pozornost pořadatelů si mohl každý odnést jedlovou větvičku symbolizující blížící se Vánoce.

01

 

03

 

06

 

-jb, red-