policie

Opilci si ustlali na chodníku

Krádež věcí z vozidel i z garáže

Z vozidel odčerpali motorovou naftu a počítač s tiskárnou. V garáži kradl náruživý kuřák, potřeboval doutníky.  

 
  Dosud neznámý pachatel vnikl v noci z pondělí na úterý v Klatovech do zaparkovaného chladícího návěsu, který byl připojen za nákladní vozidlo zn. Volvo. Pachatel uvnitř odcizil počítač i s tiskárnou. Poškozené společnosti vznikla škoda 20 000 Kč.
   
  Na oplocený pozemek u rodinného domu v Klatovech vnikl v noci z 18. na 19. listopadu letošního roku neznámý pachatel a v garáži odcizil tři krabičky s doutníky. Na zařízení a odcizením doutníků vznikla škoda 1 200 Kč.
 
  Krádež motorové nafty byla oznámena na Sušicku. U obce Hlavňovice neznámý pachatel ze zaparkovaného nákladního vozidla v noci z 18. na 19. listopadu odčerpal z palivové nádrže celkem 100 litrů motorové nafty. Škoda činí 3 700 Kč.
 
 
 

Vzbudili veřejné pohoršení

Dva muži pod vlivem alkoholu leželi po dvanácté hodině na chodníku. Nadýchali přes tři promile alkoholu. 

 

    U vlakového nádraží v Klatovech vzbudili veřejné pohoršení dva muži, kteří leželi na chodníku. Ve středu 20. listopadu po dvanácté hodině přijali policisté oznámení o dvou mužích, kteří jsou zřejmě pod vlivem alkoholu a ve 12.25 hodin byli zajištěni. Provedená dechová zkouška u muže ve věku 24 let z obce u Nýrska s výsledkem měření 3,25 promile a 36 letý z obce u Nepomuku nadýchal 3,55 promile alkoholu. Muži byli za doprovodu policistů převezeni do protialkoholní záchytné stanice v Plzni.
 
 

Před jízdou požili alkohol

Ve středu zjištěni dva řidiči pod vlivem alkoholu. Projížděli se s vozidlem po městě. 

 

     Ve středu 20. listopadu byl v Horažďovicích hlídkou policistů z dopravního inspektorátu kontrolován na ulici Prácheňské řidič 22 letý místní muž při řízení vozidla zn. Škoda Favorit. Dechová zkouška  prokázala 1,03 a opakovaně 0,91 promile alkoholu.
      Ve 22.00 hodin byl kontrolován v Horažďovicích na ulici Komenského hlídkou policistů z obvodního oddělení 49 letý místní muž, který řídil vozidlo zn. Škoda Felicia. Na výzvu se podrobil dechové zkoušce – přístroj naměřil 0,92 a opakovaně 1,12 promile alkoholu.
Muži byli převezeni k lékařskému vyšetření. Policisté mužům zadrželi řidičské průkazy a jsou podezřelí ze spáchání přestupků.
 
-p cr-