Dvacetiny oslavili ve velkém stylu

Dvacet let už je ve Vimperku Bike klub, který založil Jiří Lutovský. V sobotu 9.11.2013 se všichni známí lidé, kteří se pohybovali a stále pohybují sešli na exhibičnímu zápasu na ledě.

Někteří borci ukazovali, že i na ledě se umí se soupeři ‘poprat’ jako na kole. Výsledek?  Oldies porazili mladé bikery 6:4. Zápas vyborně komentoval známý moderátor některých závodů Vojtěch Huřík.

 

{gallery}vimperk/2013/listopad/bikeri_hokej/{/gallery}

 

Po těžkém zápase se mohli sportovci těšít na zábavu výstižně nazvanou DO KOLO BEZ KOLA. Kde je čekala je skvělá muzika v podání skupiny Pohoda z Vimperka. Večer komentoval známý sportovní redaktor ČT Tomáš Lachman. V průběhu zábavy promítal Jiří Lutovský na plátně historické fotky a videa, u kterých se bavil každý, kdo tam byl. V polovině večera vyhlásili Jiří Lutovský a Vojtěch Huřík nejlepší bikery za posledních 20 let a předali jim pamětní listy a malý dárek.

 

Nejde ale nenapsat, že velké díky patří právě Jiřímu Lutovskému a Vojtěchu Huříkovi, bez kterých by místní klub vůbec nebyl a nefungoval jako v roce 2013.  Pánove díky!

 

{gallery}vimperk/2013/listopad/bikeri_ples/{/gallery}

 

***

 

Nedávno zveřejněný rozhovor s Jiřím Lutovským, na téma dvacetiletého Bike klubu Vimperk, NAJDETE ZDE.

 

***

Video týmu za uplynulou úspěšnou sezonu.

bikeri

 

 

 

text a foto Zdeněk Formánek