hokej

Sušičtí deklasovali lídra z Katovic

V neděli 3.11. nastoupili na svém ledě sušičtí muži proti obhájci titulu, týmu HK Katovice.

První třetina nepřinesla příliš líbivý hokej, ale za domácí se v 15. minutě prosadil Martin Vávrů po přihrávce Jakuba Lejska a tak do kabin odcházeli spokojenější hráči ze Sušice

 

V druhé třetině se po 16. vteřinách hry napřáhl ke střele od modré čáry Lejsek , nastřelil ale pouze hlavu spoluhráče Šmrhy, od které se puk odrazil do brány soupeře. Tato hlavička znamenala vedení domácích 2:0. Dalšími góly z holí Petery, Korála a opět Petery hráči TJ Sušice navýšili vedení už na 5:0. Do konce druhé třetiny se sice hosté stačili jedním gólem připomenout a potěšit tak své fanoušky, kteří přijeli podpořit lídra z Katovic, ale to bylo z jejich strany vše. Druhá třetina skončila vítězstvím Sušice 4:1.

 

 

V třetím dějství si hráči TJ Sušice nepřipouštěli obhájce titulu příliš k tělu. Gólem Štěpána Broži vedení upevnili a tak ani gól katovických v 48. minutě na sebevědomí domácích neubral. Naopak v 53. minutě se ještě prosadil Machovec a tak po 60. minutách svítil na ukazateli konečný stav 7:2.

 

 

TJ Sušice : HK Katovice 7:2 (1:0,4:1,2:1)

 

Branky (Asistence): 15´Vávrů (Lejsek), 21´Šmrha (Lejsek), 30´Petera (Košvanec), 32´Korál (Holý), 37´Petera (Rendl), 44´Broža, 53´Machovec (Petera).

 

Sestava: Šlais, (Potužák) – Lejsek, Broža, Rendl, Blažek, Skuhra – Ryšavý, Vávrů, Horák, Holý, Korál, Šašek, Petera, Machovec, Košvanec, Vachoušek, Šmrha.

 

Rozhodčí: Štěrba, Čámský, Skolek.

 

Vyloučení: 8:8

 

Diváků: 135

hokej skupina