Nepozornost na silnici za 230 000

Čelní střet dvou vozidel

V úterý ráno došlo k dopravní nehodě na křižovatce za Janovicemi.

48 letá žena z obce u Nýrska  ve voze Škoda Fabia odbočovala s vozidlem vlevo na silnici II. třídy číslo 171 na Nýrsko a přehlédla vozidlo zn. Škoda Fabia jedoucí od Nýrska. Došlo k čelnímu střetu vozidel. Řidičky obou vozidel byly převezeny do zdravotnického zařízení se zraněním k ošetření. Dechové zkoušky byly negativní. Celková škoda činí 230 000 Kč.
 
SUŠICE
Z vozidla pachatel odnesl autorádio a z traktoru odčerpal motorovou naftu. 

Na Obvodním oddělení Sušice přijali policisté oznámení o vloupání do vozidla. V úterý 29. října v době od sedmnácti do devatenácti hodin vnikl neznámý pachatel v Sušici do zaparkovaného vozidla zn. Peugeot 106. Uvnitř vozidla pachatel odcizil autorádio a volant. Majiteli vznikla škoda 2 000 Kč.
 
V obci u Sušice neznámý pachatel v noci z 27. na 28. října letošního roku z odstaveného traktoru zn. Fendt z palivové nádrže odčerpal 450 litrů motorové nafty. Poškozené společnosti vznikla škoda 66 000 Kč.
 
 
Pět chat bylo v uplynulém týdnu vykradeno. Majitelé byli překvapeni. 

U Sušice vnikl neznámý pachatel na pět oplocených pozemků. V lokalitě směrem na Divišov pachatel v prvním případě z garáže odcizil vrtačku, hoblík, pilu, úhlovou brusku, u druhého majitele nic neodcizil a ve třetím případě vnikl do sklepa a vzal travní sekačku, ale byl vyrušen majitelem a z místa utekl, kdy sekačku ponechal na místě.
 
V chatové oblasti u Sušice vnikl pachatel do kůlny a vzal svářečku, křovinořez a brusku na řetězy a u další chaty ze sklípku odnesl dva soudky s pěti litry piva. Celková škoda činí 18 700 Kč.
 
V kolonii Na Koudelce pachatel v chatě vytrhal z lišt elektrické rozvody o délce 10 m a tímto poškodil elektroinstalace, odnesl i měděnou komínovou rozetu, vařič i sekyru. Škoda činí téměř 13 000 Kč.
 
-pcr, red-