Starostka Chluman nadšení místních chválí

 

Třetí ročník Truck festu v Chlumanech byl  opět úspěšný. Včera jsme  informovali o jeho konání ve žhavé letní sobotě. O pár slov k akci jsme požádali strostku obce Ivanu Vlkovou, která “pořadatelskou partu” od začátku podporuje:

DSC 0052

“Když za mnou před třemi lety přišlo pár místních nadšenců s nápadem uspořádat v Chlumanech TRUCKFEST, byla jsem ráda, že Chlumany oživí další zajímavá akce a od začátku měli mojí plnou podporu.


Z původního plánu deseti kamionů se nakonec, pokud si dobře vzpomínám, akce účastnilo něco okolo čtyřiceti. Bohužel první ročník částečně propršel, a počasí sehrálo svoji roli, jak už to tak u venkovních akcí bývá. Nicméně myslím si, že si organizátoři vyzkoušeli, jakou podobu chtějí  TRUCKFESTu v Chlumanech dát.


Loňský “horký” ročník už více než zdvojnásobil počet kamionů a ohlas prvního ročníku přilákal i větší počet návštěvníků …. a letošní třetí ročník potvrdil, že tahle akce je opravdu MEGAÚSPĚŠNÁ! Krásné počasí, nablýskané kamióny, atraktivní program … to vše přilákalo do Chluman zase větší počet návštěvníků, kteří se dobře bavili. 


Moc bych chtěla poděkovat všem, kteří se na přípravě TRUCKFESTu podílejí – všem organizátorům, pomocníkům, občerstvovačům … mají za sebou ohromnou spoustu práce a myslím, že už teď se jim rodí v hlavě další plány na příští ročník TRUCKFESTu. Za všechny bych chtěla vyzdvihnout dvě jména Jarda Bízek a Petr Rapčáni, snad se na mě ti  ostatní nebudou zlobit.
Jsem opravdu moc ráda, že V Chlumanech vznikla z nadšení několika lidí další atraktivní akce a ještě jednou DÍKY VÁM VŠEM!”

 

Ještě připomínáme obě fotogalerie z akce:

 

Galerie Zdeňka Formánka začíná “módní přehlídkou” a nevynechává detaily  motorových mazlíčků, pokračuje dokumentací spokojených diváků  i technického zázemí a přináší záběry ze spanilé jízdy.

DSC 0042

 Galerii otevřete  kliknutím na  fotografii.

 

 

 

Ivo Rolčík  pak dokumentoval divácky atraktivní soutěž a celkovou atmosféru letošního, doslova žhavého, ročníku.

 07 19 chlumany 25

Galerii otevřete  kliknutím na  fotografii.

 

 ***

Oba fotoreporty  najdete pohromadě ZDE.

logo šumava