Sušice divizi nezachránila

Ani výhra v posledním kole divize nepomohla fotbalistům sušického áčka k udržení se v divizi. Vzhledem k tomu, že divizi opouští poslední tři celky, doprovodí sušické do nižší soutěže ještě fotbalisté Jindřichova Hradce a ZČE Plzeň.

Své poslední vystoupení této sezony zakončili sušičtí na hřišti Nové Vsi. V prvním poločase byla hra vyrovnaná a oba celky se rozešly do kabin za stavu 2:2. Ve druhé se sušičtí ujali vedení. Soupeř se po deseti minutách opět dotáhl, rozdílový gól přidal v 70. minutě Vrhel, který se v tomto zápase trefil podruhé.

 

NOVÁ VES POD PLEŠÍ – SUŠICE 3 : 4 (2:2)

Branky: 40. Rom, 46. Kilián, 67. Dort – 11. Melka, 20. a 70. Vrhel, 55. Kysilka .

ŽK 3:2.

 

Střeleckými hody ukončila rezerva Sušice své působení v tomto ročníku okresního přeboru. Sušičtí si vyšlápli na fotbalisty Malého Boru a přejeli je výsledkem 7:0. Tým Sušice se umístil v našlapaném středu tabulky na osmém místě.

 

SUŠICE B – MALÝ BOR   7 : 0 ( 3 : 0 )

Branky: 29´, 32´, 68´ a 75´ Jaromír Králík, 34´ Marek Halas, 56´ Václav Žežulka,

69´ Tomáš Klíma

Rozhodčí Lovík Václav, ŽK 2:1, ČK 1:1( 85´ Martin Mataše – Miroslav Šipla)

Diváků 100.

 

Dohráno je i ve IV. třídě, kde se Sušice C utkala venku s fotbalisty Plánice. Sušickým se nepodařilo navázat na svou jarní vítěznou sérii a s domácím týmem po vyrovnaném a dramatickém utkání prohráli tím nejtěsnějším rozdílem. Přesto se však za svůj jarní výkon nemusí stydět a šesté místo v tabulce je zasloužené.

 

PLÁNICE – SUŠICE C     1 : 0 (0 : 0)

 

Branka: 62. Kochol Petr.

Rozhodčí Petr Bala, ŽK 3:2.

Diváků 60.

 

 

(doc)