Farmářské trhy začínají 17. května

Vsázíte i vy raději na kvalitu a ověřený původ a přijdete si vybrat z čerstvého zboží z produkce místních nebo okolních pěstitelů a výrobců?  Pak už se můžete těšit na letošní farmářské trhy, které se v první polovině května rozbíhají téměř ve všech městech. Stejně tak i ve Vimperku.

 

ft vimperkilustr

Letošní již třetí ročník oblíbených trhů odstartuje v sobotu 17. května, opět v Rožmberské ulici v centru města. I letos se bude farmářský trh konat jednou měsíčně, od května do září.

 

A co všechno na takovém trhu můžete dostat?  Nebude chybět čerstvé voňavé pečivo, ovoce, zelenina, koření, med, masné výrobky,  káva, vína, džusy, květiny… Určitě se ‘ke slovu’ dostanou i drobní řemeslníci, takže kromě nedělního oběda tu budete moci pořídit třeba i milý dárek.


Termíny letošních farmářských trhů jsou ve Vimperku naplánovány takto:

17. 5., 21. 6., 19. 7., 16. 8., 20. 9., prodejní doba vždy od 8 do 12 hodin.

 

Pokud jste  v roli prodejce a potřebujete podrobnější informace o podmínkách  konání, nebo jste se ještě nestihli přihlásit, stále je to možné. Vše potřebné vyřídíte na MÚ Vimperk, odboru školství, kultury a cestovního ruchu, který má farmářský trh na starosti (potřebné kontakty: tel. 388 402 264, 602 237 427, zdenek.kuncl@mesto.vimperk.cz).


 

-red-

ft vimperk 1