Tak opilý, že si ustlal na silnici

 

 

… tentokrát ne v Sušici na krovém objezdu, ale v Klatovech:

Muž na vozovce

Dnes v nočních hodinách byl hlídkou policistů nalezen muž, který ležel na vozovce. Byl pod vlivem alkoholu. 

Hlídkou policistů z obvodního oddělení v Klatovech bylo v jednu hodinu po půlnoci zjištěno, že na ulici Koldinova se nachází muž, který ležel na vozovce a byl pod vlivem alkoholu. Muž z obce u Janovic nad Úhlavou ve věku 42 let byl zajištěn a za doprovodu policistů převezen do protialkoholní záchytné stanice v Plzni. Muž nebyl schopen provést dechovou zkoušku.
 
 

Nenapravitelný

Ačkoliv má zákaz řízení uložen ještě na rok a půl, klidně jezdí – policisté z obvodního oddělení kontrolovali v Sušici na ulici Nádražní řidiče vozidla 22letého muže z Horažďovic, který jel s vozidlem zn. Seat Alhambra. Šetřením bylo zjištěno, že muž má podle rozhodnutí Městského úřadu v Horažďovicích uložen trest zákaz činnosti řízení motorových vozidel od března 2014 na dobu 20 měsíců. Muž byl převezen na oddělení, kde ve zkráceném přípravném řízení převzal sdělení podezření z přečinu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání.
 
 
Auto ukradl v Sušici, našli ho za týden při silniční kontrole
 
V pátek 23. května byl mezi obcemi Velhartice a Tajanov po druhé hodině v noci kontrolován policisty z obvodního oddělení v Kolinci řidič vozidla zn. Škoda Favorit devatenáctiletý muž z Velharticka. Muž byl pod vlivem návykových látek a test byl pozitivní na amfetamin. Muž je podezřelý ze spáchání přestupku. Navíc auto, ve kterém ho chytli, bylo minulý týden ukradené v Sušici. Případ policie dále prověřuje.
 
 
Odjel na dvou traktůrcích?

V obci u Nýrska v noci z 24. na 25. května 2014 neznámý pachatel ze zahrady u domu odcizil dva zahradní traktory. První byl značky MTD 16/102 barvy červené a druhý zn. Westwood barvy oranžové. Majiteli vznikla škoda 20 000 Kč.
 
-p cr, red-