Série porážek áčka pokračuje

Po ZČE Plzeň a Tachovu čekal na fotbalisty áčka třetí ze západočeských soupeřů. Ve 24. kole divize přivítali na svém hřišti v neděli fotbalisty Doubravky.

Po vyrovnaném prvním poločase nedokázali naši fotbalisté udržet slibný výsledek 1:1 a nakonec hostům z Plzně podlehli 1:2

 

SUŠICE – DOUBRAVKA 1 : 2 (1 : 1)

 

 

V neděli 11. května přivítají fotbalisté TJ Sušice opět na domácím hřišti hráče Hořovicka, kterým mají co oplácet, podzimní zápas skončil po bezbrankovém prvním poločase pětigólovou nadílkou. Zápas se hraje od 17.00.

 

V okresním přeboru proti sobě postavilo 20. kolo mužstva Velkého Boru a Sušice B. Sušická rezerva po několika domácích šancích ovládla průběh prvního poločasu a do šaten se šlo s jednogólovým náskokem Sušice, když se v 15. minutě trefil Varga.

Po přestávce se domácím podařilo srovnat hru a posléze v 50 minutě i skóre. A poté co v 59. minutě přidali i druhý gól, začali kontrolovat průběh zápasu a dotáhli jej do vítězného konce.

 

VELKÝ BOR – TJ SUŠICE B 2 : 1 (0 : 1)

 

Branky: 50‘ Zoubek Tomáš, 59‘ Červený Tomáš – 15‘ Varga Imrich

Rozhodčí:Javorský Josef; ŽK: 0 : 3

Diváků 80.

 

Ve vítězné formě se nachází třetí sušický celek, který to potvrdil i ve 20. kole IV.třídy, kdy do Sušice přijela rezerva Pačejova. Domácí opět nezaváhali a připsali si další zasloužené tři body, pouze množství obdržených žlutých karet by mohlo být příště menší.

 

SUŠICE C – PAČEJOV B 2 : 0 ( 0 : 0 )

Branky: 56. Mataše Martin, 85. Novák Jakub.

Rozhodčí Luděk Staněk, ŽK 6:0

Diváků 30.

 

 

(doc)