Nehodu nepřežila 28letá řidička

Dopravní nehoda se smrtelným zraněním

 

Včerejší tragickou dopravní nehodu  osobního a nákladního vozu za  Zavlekovem komentuje mluvčí klatovské policie Dana Ladmanová:

 

     “V pondělí v devatenáct hodin došlo na komunikaci číslo I/22 mezi obcemi Nalžovské Hory a Zavlekov k dopravní nehodě nákladního a osobního vozidla. Řidička, 28letá žena z Horažďovicka, řídila vozidlo zn. VW Touran, které se dostalo do smyku. Vjela do protisměru, kde došlo ke střetu s protijedoucím vozidlem s přívěsem. Vozovka byla v době dopravní nehody pokryta vrstvou napadaných krup. Při dopravní nehodě utrpěla 28letá těhotná řidička  zranění, na jejichž následky zemřela. Leteckou záchrannou službou byli transportováni dva zranění spolujezdci do nemocnice v Plzni. Okolnosti a příčiny dopravní nehody policie dále šetří.”
 
U dopravní nehody zasahovali hasiči HZS Horažďovice.
Čelní náraz odmrštil osobní auto do pole, kamion narazil do svahu výkopu. Nehodu nepřežila těhotná řidička. S jejím dítětem a matkou odletěl do nemocnice vrtulník.

Hasiči z Horažďovic zraněné osoby transportovali do vrtulníku LZS. Po ukončeném policejním vyšetřování vyprostili ze zdemolovaného auta tělo zemřelé. 

Nehoda zablokovala provoz na silnici I/22 téměř do půlnoci.  Hasiči asistovali policii při vyšetřování a osvětlovali místo nehody do nočních hodin. Odtahové službě pak pomohli obě vozidla vyprostit a naložit.

 
{gallery}susice/2014/4_duben/nehoda/{/gallery}
 
-red, p cr, hzs-