Nový, Dejdar, Aichmajerová…sušický led hostil HC Olymp

Exhibice plná zábavy i adrenalinu

Hokejový tým hvězd Martina Dejdara HC Olymp Praha odehrál  exhibici s týmem Mc Houba Horažďovice & Hokejovým výběrem z Horažďovic a Sušice.

exhibice 85

 

Zajímavý hokej, perfektní show a dobrá zábava  pro hráče i diváky (škoda že jich nepřišlo trochu víc, atmosféra by byla mnohem výraznější) – v tom duchu se neslo sobotní odpoledne na sušickém zimním stadionu.

 

exhibice 29

 

Nechyběl ani adrenalin – hokejisté předvedli, jak se vypořádat s neodbytným  a neposlušným fanouškem, když ho “ukáznili” na podlahu střídačky a hokejové nasazení v podobě “žížnivé čáry” předvedl jeden z hokejistů, když napříč ledem k soupeřově brance profrčel  ne jako když mu za bruslemi hoří, ale jako když on celý hoří… Hořel….!

 

exhibice 68  exhibice 82

 

Pochopitelně se jednalo o kaskadéry a celý program probíhal podle připraveného scénáře.

 

Chvíle klidu a odpočinku vyplnilo vystoupení pražského krasobruslařského klubu a došlo i na diváckou soutěž – tři vylosovaní stříleli na prázdnou branku – vítěz si odnesl dárek a dres HC Olymp.

exhibice 43   exhibice 72

 

Při utkání  šlo o každý bod,  brankáři se při nelítostných soubojích pěkně zapotili a nakonec s malým, tříbodovým rozdílem, vyhrál  tým hokejových hvězd… (konečný výsledek HC Olymp Praha – McHouba Horažďovice & výběr Sušice a Horažďovic … 16:13?).

exhibice 84

 

Příjemným průvodcem zábavným odpolednem byla nebruslící moderátorka Eva Aichmajerová-Decastelo.

 

Tým HC Olymp Praha vznikl díky televiznímu seriálu Poslední sezona, který se v roce 2006 objevil na televizních obrazovkách.

 

-red, foto Vladan STREJC

 {gallery}susice/2014/3_brezen/hokej_exhibice/{/gallery}

 

***

 

Sobotní exhibici objektivem fotografa Tomáše Maška najdete také v sušické FOTOGALERII.

 

***