23 let ve službách obecní policie

Bez několika měsíců  strávil 23 let ve služnách městské policie Vimperk  strážník Bohuslav Rubeš. Docela nedávno odešel do zasloužené penze a při této příležitosti mu za jeho práci, na březnovém zasedání zastupitelstva města, poděkoval starosta Ing. Bohumil Petrášek.

 

bohuslav rubes

 

K přání hodně zdraví, pohody a  mnoha spokojených let se přidávají i všichni jeho kolegové z MP Vimperk.

 

straznici mp vimperk2014

 

“Bohuslav Rubeš nastoupil  do služby u městské policie ve Vimperku  v červenci 1991, jeho posledním služebním dnem byl 31. březen 2014. Během let u MP si vyzkoušel i post vedoucí (2011/2012) a působil jako zástupce vedoucího, vzorně se staral o kamerový systém a  v posledním roce služby byl také aktivním mentorem asistentů prevence kriminality.

 

Léta, která u nás strávil, jeho aktivita a přístup byly a jsou pro nás ostatní motivací i vzorem. Byl naším učitelem, jehož bezkonkurenční znalosti místních poměrů nám nejednou usnadnily práci a umožnily lepší a rychlé řešení mnoha případů.

 

Za vše mu, jménem svým i jménem celého kolektivu, upřímně děkuji a přeji mu, aby léta zaslouženého odpočinku užíval ve zdraví, klidu, se svými blízkými a měl čas na  své koníčky a zájmy, mezi nimiž kraluje rybaření,” říká vrchní strážník MP Vimperk Peter Macorlík.

 

-red-